На фона на всички звездни раздели тази година, добрите новини за

...
На фона на всички звездни раздели тази година, добрите новини за
Коментари Харесай

Разделени ли са или очакват бебе?

На фона на всички звездни раздели тази година, положителните вести за известните двойки ни връщат вярата в откровената обич. Наскоро годежите си обявиха Деми Ловато и Джордан Лутс, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм, Джейк Бон Джоуви и Мили Боби Браун и други. Следващите звезди, които ще се готвят за женитба, пък са Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус.

Тъй като двамата са много потайни по отношение на персоналния си живот, до неотдавна единствено се предполагаше, че са сгодени, откакто 31-годишната изпълнителка и модел бе видяна с диамантен пръстен на лявата си ръка.

" Сгодени са. И двамата желаят да се оженят. Важно е за тях ", удостоверява щастливата вест източник на People. Самите Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус обаче към момента не са я коментирали.

Новината идва единствено месец откакто Суки Уотърхаус разкри, че чака първото си дете от артиста от " Батман ". По време на свое осъществяване по време на фестивала Corona Capital в Мексико, изпълнителката, облечена с прилепнала розова рокля, се обръща към публиката с думите: " Днес съм доста блестяща, тъй като си помислих, че това може да ви отвлече вниманието от нещо друго, което се случва. " След това показва към към този момент наедрялото си бременно коремче, както излиза наяве от видео, оповестено от почитател в X (преди Twitter).

Седмица след новината, че Суки Уотърхаус е бременна, източник още веднъж на People споделя, че двойката е в действителност разчувствана. " Очакването на бебе е най-голямата наслада за тях. Вълнуват се повече, в сравнение с може се опише с думи. "

Според различен осведомител на изданието Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън несъмнено са подготвени за дете и с неспокойствие чакат да станат родители. " Въпреки че и двамата са експерти, които работят доста, това е нещо, което желаят. Знаят, че животът им ще се промени ", добавя той.

За първи път се заприказва, че двамата излизат, през 2018 година, когато бяха заблязани в Лондон. Чак четири години по-късно те взеха решение да разгласят връзката си обществено и минаха дружно по аления килим по време на шоуто на Dior Men Fall 2023.

Предстоящият брак на Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън ще е първи и за двамата. 37-годишният артист обаче към този момент има един провален годеж зад тила си - с английската изпълнителка FKA Twigs. Преди това последната му по-сериозна връзка е с колежката му от " Здрач " Кристен Стюарт.

Колкото до Суки Уотърхаус, тя излиза с Брадли Купър в продължение на две години, преди раздялата им напролет на 2015 година Малко по-късно моделът стартира връзка с артиста Диего Луна, само че и тя завършва през 2017 година, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР